top of page

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΆΝΔΡΕΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ " ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΩ ΧΑΡΙΤΟΥ
Είναι το τρίτο βιβλίο φαντασίας και νομίζω ότι με το συγκεκριμένο μπήκα για τα καλά σε αυτό το είδος. Μια ιστορία πρωτότυπη και πολύ καλογραμμένη. Γίνεται να ζεις έναν έρωτα μόνο στα όνειρά αλλά να είναι τόσο αληθινό που μπερδεύεις την πραγματικότητα με τα όνειρά; Αυτό το βιβλίο εισχώρησε μέσα μου και οι λέξεις πλέον κυλάνε μέσα μου, αυτό κατάφερε η Αργυρώ Χαρίτου.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Αργυρώ Χαρίτου γεννήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας και ζει στο Κιλκίς με την οικογένειά της. Από μικρή ηλικία αποτύπωνε τις σκέψεις της στο χαρτί είτε με τη ζωγραφική είτε με τον γραπτό λόγο. Μεγαλώνοντας, την κέρδισε το γράψιμο: Στην αρχή ήταν η αποτύπωση των σκέψεών της, έπειτα οι φανταστικοί ήρωες που ήθελαν να πουν την ιστορία τους και την οδήγησαν στη συγγραφή του πρώτου της μυθιστορήματος. Είναι συνεργάτης του ηλεκτρονικού περιοδικού για τον τρόμο και το φανταστικό Nyctophilia.gr, όπου παρουσιάζει κριτικές βιβλίων και συνεντεύξεις με Έλληνες συγγραφείς. Διηγήματά της που έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς συγγραφής, υπάρχουν στα συλλογικά έργα: “Κόρες της Νύχτας” (2016), “Το Έπος της Φαντασίας: Αδιέξοδο” (2017). Το 2019 κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Momentum, το πρώτο της μυθιστόρημα “Οι πλανευτές” ενώ το 2022 ακολουθεί το δεύτερο μυθιστόρημα της “Ο Επισκέπτης”.


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
Όλοι επιθυμούν να ζήσουν μια δυνατή ιστορία αγάπης. Η Άννα, μια ταλαντούχα Ελληνίδα φωτογράφος που ζει στην Πράγα, δεν μπορούσε να φανταστεί όμως πόσο διαφορετική θα ήταν η δική της ιστορία με τον "Επισκέπτη", που τον ερωτεύεται παράφορα χωρίς να ξέρει ποιος είναι πραγματικά... Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα βίωνε ζωντανά όνειρα σε τόπους απόκοσμους και μαγευτικούς, ούτε πως θα έρθει αντιμέτωπη με γεγονότα που θα την οδηγούσαν έως και 2.000 χρόνια πίσω στο παρελθόν της ανθρωπότητας. Τα μυστήρια στη ζωή της Άννας πυκνώνουν και την οδηγούν σε οδυνηρές αποφάσεις, που θα αλλάξουν οριστικά όχι μόνο τη δική της ζωή και των αγαπημένων της προσώπων, αλλά και το μέλλον της Γης. Και θα πρέπει να απαντήσει στην πιο δύσκολη ερώτηση από όλες: Πόσα αξίζει να θυσιάσεις για τον έρωτα;


Η γνώμη μου...

"Ο Επισκέπτης " είναι ένα βιβλίο φαντασίας που σε παρασέρνει από τις πρώτες σελίδες. Ξεκινάει δυναμικά και σε κάθε κεφάλαιο, που δεν είναι μεγάλα, θέλεις να δεις τον έρωτα που ανθίζει ανάμεσα στην Άννα και τον Ορφέα. Είναι όμως όλα φυσιολογικά σε αυτή την σχέση; Το όνομα Ορφέας είναι το πραγματικό; Έχει ζήσει η Άννα κάτι παρόμοιο; Ερωτήματα που η συγγραφέας θέτει στο βιβλίο , στήνοντας έναν κόσμο που σε βάζει μέσα με εικόνες και δεν χωράει αμφισβήτηση. Η κοσμοπλασία είναι πολύ καλά στημένη και οι χαρακτήρες καλοστημένη και τόσο αληθινοί που σε παίρνουν μαζί τους σε κάθε συναίσθημα και πόνο. Αξίζει ειλικρινά να διαβαστεί είναι από τα πιο καλογραμμένα βιβλία του είδους.
Στοιχεία βιβλίου

Τίτλος: Ο Επισκέπτης

Συγγραφέας: Αργυρώ Χαρίτου

Εκδόσεις: momentum

Ημερομηνία έκδοσης:

Σελίδες:

Το βιβλίο το βρίσκετε εδώ:

Την συγγραφέα την βρίσκετε εδώ:

Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Δείτε το book trailer:
Δείτε και μια συνέντευξη της συγγραφέως από τον συγγραφέα Ιωσηφίδη για να την γνωρίσετε καλύτερα:27 Προβολές0 Σχόλια

Comments


bottom of page