top of page

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΆΝΔΡΕΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΟΝΕΙΡΑ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΥΣ» ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΥΡΙΑΖΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ BOOKSTAGRAM STORE




Ένα βιβλίο που δίνει συναίσθημα, ανατροπές και θα σε βάλει στην ιστορία μέσα από τις λέξεις που δημιουργούν εικόνες. Η γραφή του συγγραφέα σε ένα είδος που έχουμε συνηθίσει από γυναικείες πένες θα σε κάνει να δεις συναισθήματα και από τους δύο ήρωες.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Ο Τάσος Κυριαζής ζει και εργάζεται στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη 8 χρονών. Έχει ταξιδέψει με την μοτοσυκλέτα του στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Έχει ιδρύσει την ομάδα hellenic moto travelers στο fb και είναι ενεργό μέλος της ομάδας moto adventurers hellas. Παρακολουθεί σεμινάρια δημιουργικής γραφής από το κοινωνικό πανεπιστήμιο ενεργών πολιτών.(Κ.Ι.Ε.Π.Ε.)


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ




Επέλεξε να θυμάται με τίμημα τον πόνο. Θα κρατούσε ζωντανές τις αναμνήσεις όπως εκείνες κρατούσαν την ίδια ζωντανή και ας μην το έδειχνε. Δεν ήταν έτοιμη να ξεχάσει. Ίσως να μην το κατάφερνε και ποτέ. Ο ασημένιος σταυρός στον λαιμό της μαρτυρούσε την αλήθεια και της έδινε δύναμη. Θυμόταν σαν χθες τη στιγμή που τον έβγαλε από τον δικό του λαιμό και της τον χάρισε. Ώσπου όλα χάθηκαν μέσα σε μία στιγμή με βίαιο τρόπο. Για πολύ καιρό θα έβρισκε γαλήνη μόνο όταν του έγραφε. Έστω και αν ήξερε ότι ίσως τα γράμματά της να μην έφταναν ποτέ στον παραλήπτη τους.Όταν τη γνώρισε είχε σκεφτεί ότι κάποια μέρα θα κριθεί για την επιλογή του. Εκεί πάνω στις ερημιές του χειμώνα ήταν πεπεισμένος ότι η μέρα της κρίσεως είχε περάσει και βρέθηκε ένοχος. Τον τρόμαζε το κενό της απουσίας της, αλλά έμαθε να ζει χωρίς εκείνη. Μέχρι τη στιγμή που έπεφτε το σκοτάδι και έκλεινε τα μάτια. Ο ύπνος για πολύ καιρό θα αποδεικνυόταν το προσωπικό του μαρτύριο. Ώσπου μια μέρα το παρελθόν τού χτύπησε την πόρτα. Με φόντο τον επιβλητικό Σμόλικα όλα θα ανατρέπονταν.Δυο εραστές στη σκιά μιας τεράστιας απειλής. Μυστικά, λάθη, ψέματα, υποκρισία. Ένας Γολγοθάς και η αγάπη το μόνο όπλο.Θα άντεχε η φλόγα που άναψε μέσα τους και πύρωνε τις αισθήσεις τους;Πώς αντιδράς όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με όλους σου τους φόβους;


Η γνώμη μου…

Αυτό το βιβλίο ήθελα καιρό να το διαβάσω και έφτασε στα χέρια μου από έναν διαγωνισμό που κέρδισα, η χαρά μου ήταν μεγάλη.

Με συντρόφευσε στο τέλος του 2023 και μαζί με τις σελίδες του μπήκα στο 2024. Γέμισε την νέα μου χρονιά με έντονα συναισθήματα όλων των διαστάσεων.

Ο Πέτρος και η Δανάη νιώθουν έναν μοναδικό έρωτα που ζεις μόνο μια φορά στην ζωή σου. Τίποτα όμως δεν έρχεται εύκολα και δεν καταλήγει με όμορφο τέλος αν δεν δοκιμαστείς. Έτσι και οι ήρωες του βιβλίου με τους δευτερεύοντες ήρωες δοκιμάζουν την αντοχή τους και μαζί με αυτούς και την δική μας. Όποιος διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο θα θυμώσει, θα κλάψει, θα πονέσει και θα παθιαστεί από σκηνές που φαίνονται τόσο ζωντανές που τις γεύεσαι με όλη την ψυχή σου.

Αισθηματικό βιβλίο το οποίο όμως ασχολείται και με ένα μεγάλο κοινωνικό ζήτημα και επίκαιρο στην εποχή μας. Ένα αισθηματικό είδος που ο Τάσος αποδίδει στα μέγιστα και με μαεστρία.

Ότι καλύτερο έχω διαβάσει, αξίζει να δίνεται ευκαιρία σε νέους συγγραφείς, θα σας εκπλήξουν πιστέψτε με…




Στοιχεία βιβλίου

Τίτλος: Όνειρα σε δύο τροχούς

Συγγραφέας: Τάσος Κυριαζή

Εκδόσεις: Bookstagram store

Ημερομηνία έκδοσης: 03/03/2023

Σελίδες:  417


Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ:

 

Τον συγγραφέα θα τον βρείτε εδώ:




Δείτε το book trailer



49 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page